Nieuwe herfst, nieuwe site

4 jaar terug startten we met een bescheiden buurtsite. We wilden buurtnieuws brengen, bewoners aan het woord laten, een bijdetijdse activiteitenkalender brengen… Een site gaat dan misschien wel wereldwijd, maar daarom moeten we de eigen buurt niet uit het oog verliezen.

Dat lukte met de medewerking van verschillende mensen uit verschillende verenigingen. Die zorgen immers voor de invoer van hun nieuws en hun kalender.
Onze bezoekcijfers liggen ondertussen op een aangename hoogte: zo’n 70 per dag. We zitten op het randje van 50.000 pageviews.

We raakten wel wat uitgekeken op de site. Daarom stappen we over op een nieuwe lay-out én een ander systeem.
Dat wordt even wennen, ook voor ons.
We lijden wat aan koudwatervrees, maar in bad moeten we toch.

Je vindt dus voorlopig niet alle oude nieuwsjes terug. De kalender moet met mondjesmaat terug opgevuld worden. En we breien er binnenkort nog een aantal nieuwe modules en mogelijkheden aan.

Adressengids

Op de nieuwe site vind je alleszins al een pak Zevendonkse adressen en links. Een kleine zelfstandige in de buurt gezocht? Geen probleem.

Vers wereldnieuws

Met het menuknopje ‘RSS Feeds’ krijg je supersnel het meest recente nieuws. Van Turnhoutblogt, of van de BBC, of van je Vlaamse krant. Zoek het maar snel uit. Dan wordt het onmiddellijk onmisbaar.

Digitaal fotoarchief

En dan hebben we nog onze plannen voor het digitale fotoarchief van Zevendonk. 

Buurtsite met buurtkrant

Vanaf 1 september pakken we ook uit met een vernieuwde 7SPRONG. Ietsje groter, mét foto’s, met een mix van verenigings- en buurtnieuws. Die krant vind je binnenkort in je brievenbus. We sturen ‘m je nu al als pdf-bestand. 

{moscomment}