WEB start met huishoudhulp

Vanaf 1 november start WEB (bekend van o.a. de Kringloopwinkel) met Assist: een dienst voor gezinnen die hulp nodig hebben in het huishouden.

Dat zou werken met dienstencheques. Die kunnen enkel gebruikt worden voor hulp van huishoudelijke aard: schoonmaken van je huis, van de ramen, wassen en strijken, kleine naaiwerkjes, eten klaarmaken, boodschappen doen…

Ben je werkzoekend? Dan kan je je ook nog aanbieden om mee te werken.

Assist werkt wel met een wachtlijst voor kandidaat-gezinnen. Met een telefoontje naar Assist kom je er op (014 46 27 18)

Als je werkzoekend bent (en bij voorkeur in aanmerking komt voor het Activaplan) kan je bij Assist komen werken met een deeltijds bediendencontract met vast loon. Je krijgt van Assist vorming en ondersteuning. Bel even 014 46 27 18 of mail [email protected]