Grootoudersfeest op school

De afgelopen dagen werd er nog met heel veel enthousiasme en zorg geknutseld voor de grootouders. Elk kind zorgde voor een knappe zelfgemaakte attentie om de grootouders letterlijk en figuurlijk eens ‘in het zonnetje te zetten’. De ouders kregen een mooie herinneringstekst als aandenken. Onze kleuters oefenden met veel enthousiasme hun optreden voor de ouders en grootouders.
Donderdag was het dan aan de grootouders om als eersten te genieten van een aangepaste voorstelling in onze parochiezaal rond het thema ‘sprookjes’. Er werd duidelijk genoten van het kleurrijk en gevarieerd spektakel dat onze kinderen brachten. Aansluitend zorgde ons oudercomité voor een lekker tasje koffie of thee en een versnapering zodat er gelegenheid was tot contact en napraten. Vanaf halfvier mochten de kinderen dan afgehaald worden in de klassen als afronding van de dag. Vrijdag mochten we de ouders verwachten op onze ouderdag.
Meer foto’s vind je op de schoolsite www.sint-pieter-zevendonk.be