Buurtnieuws

Geluidsonderzoek rond snelweg

Het Provinciaal Instituut voor Hygiëne gaat samen met de milieudienst van de stad een akoestisch onderzoek uitvoeren over de impact van het geluid van het wegverkeer van de E34 op de  woningen in de buurt.

Werken in Zevendonk  

Tegen het einde van deze maand start Belgacom met nieuwe bekabelingswerken in Zevendonk. Hun ‘Broadway’-project start in Turnhout, en toevallig in het zuiden van de stad. Er worden dikkere kabels gelegd en nieuwe verdeelkasten geplaatst. Daarmee willen ze hun digitale televisie beter ondersteunen.
In Zevendonk komt zo de Kapelweg tussen Mastheidestraat en Duivendongen aan de beurt, het stuk Kapelweg tussen Duivendongen en kerk, de Duivendongenstraat en (vermoedelijk) de dreef naast het kerkhof.
Normaal informeert Belgacom de betrokken bewoners. Na Zevendonk komt de rest van Turnhout aan de beurt.

Op de communicatieraad  

In februari zullen we afspraken maken over de informatie rond de industriezone, de verkeerstelling van 2005 en de hoogspanningswerken van Elias.
Kijk op www.zevendonk.be
Op onze site vind je altijd het meest recente nieuws van de buurt. Weet je zelf iets? Dat kan je altijd kwijt via [email protected] {moscomment}