Concrete solidariteit op school

De week vóór de kerstvakantie lanceerden we bij alle leerlingen en ouders een kleine oproep om de hulpacties in Pakistan te ondersteunen. Op een dag tijd zamelden we meer dan 420 euro in die we onmiddellijk overmaakten.
Op het kerstfeest van onze gepensioneerden brachten alle vijfdeklassers een mooi gespeeld kerstverhaal. Ze mochten bij de gepensioneerden een omhaling doen voor de projecten van Welzijnszorg die zo weer extra gesteund konden worden.
Begin januari luisterden en keken onze vijfde- en zesdeklassers geboeid naar een uiteenzetting en filmvoorstelling door een medewerker van de Damiaanaktie als aanloop voor de verkoopactie op zondag 29 janauri in onze kerk. Voor en na de viering van 9.30 u. zullen leerlingen zakjes kleurstiften verkopen om de Damiaanaktie te ondersteunen.
{moscomment}