Jog met KAV en KWB: loop je fit!

JoggenStart het nieuwe jaar met goede voornemens en doe iets aan je gezondheid.
Na het succes van de vorige jaren organiseren KWB en KAV Zevendonk opnieuw een cursus ‘joggen voor beginners’. Ook als je wil doorgaan van 5km naar 10km ben je welkom.
Een ideale kans om terug te beginnen sporten na een lange inactiviteit. Zelfs als je nog nooit gesport hebt, kan je dit aan. In groep en onder deskundige begeleiding leren we op tien weken tijd op een plezante manier 5km joggen.
Op zondagvoormiddag om 10 uur aan de sporthal stadspark op zondag 5, 12, 19, 26 febr., 5, 12, 19, 26 maart, 2 en 9 april
Je kan je inschrijven tot 30 januari bij Ria Cuypers (KAV) of Jan Noyens (KWB), 014 42 55 64
Je betaalt voor de reeks (inclusief verzekering) 15 euro als KAV- of als KWB-er. Anders betaal je 20 euro. CM-leden die slagen in de afsluitende proef van 5km hebben recht op een tegemoetkoming van 10 euro.

Mieke Boeckx komt spreken

Op donderdag 2 februari komt Mieke Boeckx, de grote bezielster van het recreatieve joggen in Vlaanderen, om 20 uur in Den Donk deskundige uitleg geven over gezond bewegen (joggen), stretching, kleding, schoeisel, voeding, enz…. Zeker een aanrader als je de cursus wilt volgen.
{moscomment}