Beleef met KVLV Gent culinair

GentOp dinsdag 16 mei sporen we met de trein naar Gent. Daar wacht ons eerst een heerlijke tas koffie. Aan de aanlegsteiger van de Gentse watertoerist langs de Graslei vertrekken we rond 10.30 uur met de aperitiefboot voor een boottocht door het oude Gent. We worden er voorzien van een aperitief en lekkere hapjes. En zo gaat het door!

‘s Middags genieten we van verse dagsoep, Gentse stoverij met frieten en dessert. Na de middagpauze maken we een stadswandeling door het historisch Gent met een gids.
Rond 17 uur is de dagtrip ten einde.

We vertrekken met de trein van 7.41u in Tielen. Best ben je om 7.30u in het station. We nemen de trein van 17.53 uur in Gent voor de terugreis en zijn dan om 19.19 uur terug in Tielen. Bijdrage voor deze uitstap is 45 euro alles inbegrepen. Inschrijven kan bij Mia Nollet op het nummer 014 41 22 47 of online. Alvast een prettige reis.