Algemene vergadering KVLV

Onze laatste algemene vergadering van het werkjaar 2005-2006 zit er weeral op. We eindigden met ritme en dans en beweging. Op de tonen van de salsa hebben we genoten van het optreden van Hugo met zijn groep die voor ons een heuse salsashow hebben gebracht. Zoals het een vereniging van vrouwen met vaart past hebben wij natuurlijk ook enkele pasjes gedaan onder leiding van Hugo.  

Na de demonstratie was het aan de leden van KVLV om de benen uit te gooien en mee te dansen op salsamuziek nadat zij een aangename uiteenzetting hadden gekregen van Annemie Der Kinderen van CM Turnhout over de zorgverzekering en steun voor hulpbehoevenden. We hebben de avond dus ook gezellig afgesloten en hopen iedereen weer te zien in september voor weeral een nieuw werkjaar. Om de sfeer op te snuiven hierbij enkele foto’s van de avond.
{moscomment}