Ouderdag bij Chiro

Op 23 april konden onze ouders zich nog eens uitleven op een echte chirozondag. Een namiddag vol spel en plezier sloten we af met onze overheerlijke spaghetti-avond. Foto’s van dit alles vind je op http://chiro.zevendonk.be

Vanaf nu wordt het wat rustiger in Chiroland omdat de examens weer in zicht komen. En het is natuurlijk voor de leiding en leden heel belangrijk om genoeg te blokken zodat ze zeker allemaal mee op kamp kunnen van 11 tot 21 augustus. De volgende grote activiteit is ons petank-toernooi dat plaatsvindt op zaterdagnamiddag 29 juli. Die activiteit is sinds enkele jaren een groot succes en we hopen ook dit jaar weer vele sportieve petankers op de parking van de lagere school te mogen verwelkomen. Wie hierin minder geïnteresseerd is, kan altijd terecht op ons buitenterras of meedingen naar de mooie prijzen van onze tombola. Voor meer info kan je terecht bij Nick Meeuwes, 0496 83 15 54. Groetjes van de Chiro-leiding!