Buurtonderzoek: naar de definitieve vragen

In juni houden we in Zevendonk een grootschalig buurtonderzoek bij iedereen die ouder is dan elf. Woensdag vergaderden we met een tiental mensen om de thema’s af te lijnen waarover we vragen willen stellen. Enkele thema’s vielen daarbij weg (toerisme, sport, gezondheid). Sommige thema’s kregen veel vragen toebedeeld: winkelen, wonen.
Ook maakten we al een selectie uit 300 vragen.
We houden er nu een zestigtal over. Als bewoner van Zevendonk of vanuit een Zevendonkse vereniging zou je misschien nog graag meewerken aan het op punt stellen van de definitieve vragenlijst.
Daarvoor krijg je nu nog een kans.

Op woensdag 17 mei vergaderen we nog een keer over die vragenlijst. Daarop ben je natuurlijk welkom. Als je reageert met het antwoordformulier, krijg je het oorspronkelijke vragenpakket en onze selectie daaruit. Dan kan je nog eens overkijken of er volgens jou niets ontbreekt.
Want hoe beter de vragen, hoe beter de antwoorden.

{moscomment}