Resultaten buurtonderzoek voorgesteld

 het panel
 Dinsdagavond werden de resultaten voorgesteld van het grootschalige Zevendonkse buurtonderzoek. Zo’n zeventigtal mensen kwamen daarvoor opdagen in Den Donk. Na de presentatie was er nog een verkiezingsdebat met een aantal kandidaat-gemeenteraadsleden.


De presentatie vind je op onze site bij de downloads. De echte resultaten zoals het computerprogramma van Buurt InZicht ze afleverde vind je daar ook. Of lees je liever wat meer? Dan hebben we ook nog een overzicht van vragen en antwoorden met een korte toelichting.
Morgen zetten we nog enkele foto’s van die avond hierbij. En we proberen nog een kort verslag van het debat te maken.
Alleszins moeten we binnenkort met het buurtwerk afspreken rond welke thema’s van het buurtonderzoek we de volgende maanden verder willen werken. Maar je kan hieronder al je reacties kwijt. Wél eerst even registreren (“een account aanmaken”) of inloggen.