Nieuwe Uit-kalender

Voortaan vind je op www.zevendonk.be  onmiddellijk wat er deze week te doen is in Turnhout. Daarvoor werkten we samen met Cultuurweb. Cultuurweb.be is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur en werd ontwikkeld door CultuurNet Vlaanderen. Je vindt er het hele cultuuraanbod en vele verrassende uit-ideeën: films, theater, tentoonstellingen, infoavonden, …
Daarmee zijn we niet de eersten: ook o.a. De Standaard, Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen, Sherpa, verschillende steden en gemeenten maken daarvan gebruik. Als je je evenement ook op die kalender wil (maar dan hebben we het enkel over Turnhoutse activiteiten) kan je dat eenvoudig doen op www.cultuurdatabank.be
We bekijken binnenkort met de Zevendonkse verenigingen of we ook onze activiteiten daar makkelijk op kunnen plaatsen.

{moscomment}