Karl Van den Broeck houdt van Zevendonk

Karl Van den Broeck (c)Gazet van TurnhoutIn de Gazet van Turnhout haalt Karl Van den Broeck de loftrompet voor ons boven: "Ik modereerde onlangs een debat in Zevendonk. Het moet me van het hart dat de buurtwerking aldaar een voorbeeld is voor heel Turnhout, zelfs voor heel Vlaanderen. Een ongelofelijk professionele website, een bevraging waar met man en macht aan gewerkt werd, een vlekkeloze organisatie van een debat. Het mag dan ook geen verwondering wekken dat uit de bevraging bleek dat slechts 6 Zevendonkenaars ongelukkig zijn. Turnhout mag blij zijn ‘de gelukkigste wijk van de wereld’ op zijn grondgebied te mogen hebben."
"Hopelijk maken de partijen die er debatteerden, hun beloftes voor de wijk ook na de verkiezingen waar. Vooral de vraag naar meer infrastructuur voor jongeren, meer fietspaden en een groene buffer tussen het geplande industriegebied en de woonkern, klonk erg luid."

In de Gazet van Turnhout gaat het ook nog even verder over Zevendonk en de nieuwe industriezone.

{moscomment}