Kookreeks: Vegatarisch genieten.

Ben je geïnteresseerd in de vegetarische keuken? Kook je graag en vind je het bovendien een uitdaging om nieuwe en gezonde gerechten uit te proberen? Dan is deze cursus net iets voor jou. We gingen te rade bij twee ervaren vrouwelijke chefs die al 20 jaar een vegetarisch restaurant runnen.
De Standaard Uitgeverij bundelde hun succesrecepten in een handig kookboek , en dat vormt de basis voor deze cursus. Tijdens de cursus zal Hilde Keuppens ons laten kennis maken met een uitgebreide keuze aan vegetarische gerechten: verfijnde voorgerechten en soepjes, smakelijke groententaarten, heerlijke mediterrane schotels en lekkere desserts.

Tijdens de cursus zal Hilde Keuppens ons laten kennis maken met een uitgebreide keuze aan vegetarische gerechten: verfijnde voorgerechten en soepjes, smakelijke groententaarten, heerlijke mediterrane schotels en lekkere desserts. Deze kookreeks gaat door op woensdag 24/1, 14/2, 14/3, 18/4 en 23/5/2007.
  • Aanvang: 19.30 uur in het parochiecentrum Den Donk, Kapelweg, Zevendonh
  • Deelname: leden 18 euro – niet-leden 25 euro.
  • De kosten van de gebruikte ingrediënten worden elke les afgerekend.
Inschrijven vóór 17 december bij je kernlid of bij Suzi Jacobs-D’Joos.