Chironieuws

Kerstboomverbranding

Ondanks de regen hing er gezelligheid in de lucht! Door het slechte weer waren er minder mensen komen opdagen dan de vorige jaren, maar zo bleef er een fijn groepje over en konden we genieten van de warmte en gezelligheid van het vuur. Ook de spelletjes waren een succes! Zeker nu ze overdekt waren… Er zijn mooie en lekkere prijzen gewonnen en we hebben veel leuke reacties gekregen.

Kamp plannen

We zijn net terug van het kampplanningsweekend, waar we de nodige voorbereidingen leverden om een goede start te nemen voor het chirokamp! We hebben nu een spetterend kampthema, maar welk dat is gaan we natuurlijk pas verklappen op kamp.

Kampplaatsen bezoeken

Op zaterdag 17 maart (be)zoeken we met de leiding kampplaatsen  zodat we de komende jaren ook nog op kamp kunnen gaan! Het is te hopen dat er enkele goede bij zijn, maar met onze goed ontwikkelde zintuigen zullen we die zeker opmerken!

Titodag 18 maart

Op zondag 18 maart is er de Titodag voor alle Tito’s van het gewest Taxandria.Er wordt gezorgd voor een hele namiddag onvervalst Titoplezier, een spetterend spektakel om niet te vergeten. Ook onze Tito’s doen mee aan die namiddag! Hopelijk gaan we ons daar rot amuseren!

Ketibivak 5 tot 8 april

Net zoals vorig jaar is er ook dit jaar weer een onvergetelijk bivak voor onze keti’s. We trekken met alle Keti’s van het gewest Taxandria naar Geel Larum van 5 tot 8 april.  

Aspifuif 21 april

Op 21 april geven onze aspi’s een fuif ten voordele van hun buitenlandse reis. Meer uitleg vind je op www.aspifuif.tk