Hagelandrit door Zevendonk

KAWSDe wielertoeristen van KAWS organiseren op zaterdag 7 april hun jaarlijkse Hagelandrit, een semi-klassieker voor wielertoeristen van 125 km (met enkele fikse kuitenbijters in het Hageland) en 75 km.  Nieuw dit jaar is ook de gezinstocht van 35 km. Alle tochten staan open voor het grote publiek.

Start en aankomst zijn aan de stedelijke sporthal Stadspark. Daarna fietsen alle deelnemers door Zevendonk via de Kapelweg en de Mastheidestraat. Ze komen allemaal terug via Groot Rees, Grote Reesdijk, Kleine Reesdijk en Stwg. op Diest naar de Sporthal op de Stwg. op Zevendonk (waar de politie de deelnemers zal begeleiden bij het oversteken).

De vorige jaren namen telkens meer dan duizend fietsers deel. Dat zorgt bij de start en aankomst wel wat voor verkeershinder van en naar Turnhout-Centrum op de Stwg op Zevendonk.

Meer info vind je op de site van KAWS  

{moscomment}