Zevendonks mail-adres nodig?

Heb je een nieuw e-mail-adres nodig? En wil je dan een écht Zevendonks e-mailadres? Daar kunnen we je makkelijk aan helpen. Mail gewoon even je voornaam en achternaam, en je krijgt van ons een nieuw e-mailadres. Daarvoor gebruiken we Gmail van Google. Voordelen zat:
•    enorm veel opslagruimte
•    een degelijke spamfilter
•    gebruiksgemak
•    overal online raadpleegbaar
•    met daarenboven nog een deelbare kalender en chatmogelijkheid.
Waarom zou je het doen? Misschien ben je niet tevreden over je huidig adres, of wil je dolgraag een duidelijk zevendonk-adres. Je kan zo je wil al je Outlook-post automatisch laten doorsturen naar je zevendonk.be-adres. Je kan ook je zevendonk.be-post in Outlook ophalen.

We zorgen wel voor een standaard mailadres: dus [email protected]
Zin? Vraag je nieuw e-mailadres dan snel online aan.