Fietszoektocht Zevendonk leeft!

De Zevendonkse parochiefeesten naderen. Als aanloop voorziet de parochie weer een echte fietszoektocht in Zevendonk en omgeving (ongeveer 22 km). Van 10 juli tot en met 30 september kan je die fietsen. Inschrijvingsformulieren vind je bij apotheek De Sutter en bij Vicky en Werner (Superette) of bij Roger Sterckx (Tingietersstraat 20). Per gezin betaal je 5 euro. De uitslag wordt bekendgemaakt op zondag 7 oktober. Veel succes!

Feestweekend

Zaterdag 6 oktober is er een gezellige ontmoetingsavond met Springloaded. Op zondag 7 oktober is er dan het heerlijk familierestaurant. De chiro zorgt in de namiddag voor kinderanimatie.
Vrijwilligers komen binnenkort langs om loten voor onze reuzetombola aan te bieden. De parochie zoekt immers geld voor de verdere renovatie van ons parochiecentrum: de volgende maanden wil ze alvast de tafels en stoelen vernieuwen. {moscomment}