Petanktornooi Chiro

De examens zijn gedaan, de vakantie is eindelijk begonnen! Dat is al een goede start, maar jammer genoeg betekent dit ook dat de laatste keren chiro eraan komen.
Voordat we op kamp vertrekken hebben we nog genoeg tijd om te oefenen om professioneel te worden in petanquen! Jaja, het petanquetornooi komt er weer aan. Dit jaar gaat het door op 28 juli. Binnenkort zullen er ook briefjes gebust worden en daar staat de nodige informatie op om te kunnen inschrijven en deelnemen. Dit jaar is er iets nieuws… We hebben namelijk iets speciaal voorzien voor kinderen. Op die manier kunnen hun ouders, grootouders en de rest van de familie gemakkelijk deelnemen! Wat dit zal zijn blijft nog een verrassing, wel kunnen we de eerste letter al verklappen. Het is een S… Een slangenkuil misschien of een struisvogel (dan kunnen we allemaal de struisvogeldans van Debby & Nancy dansen) of misschien is het nog iets helemaal anders. Kom maar gewoon naar de chiro op 28 juli, dan zal je het wel zien!