24 KAV-vrouwen fietsten naar zee

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Na een maandenlange voorbereiding waren de verwachtingen hoog gespannen. Kon iedereen van ons de fysieke uitdaging aan om in twee dagen naar zee te fietsen?

We kunnen de Zevendonkse gemeenschap geruststellen! Iedereen raakte veilig en wel in Blankenberge. We fietsten de eerste dag ongeveer 106 km tot in Kapelle. De tweede dag deden we een 85 km tot in Blankenberge. Als je weet dat we steeds een straffe westenwind gehad hebben en als je ook weet dat Zeeland een behoorlijk aantal ‘bergen’ rijk is! Het was toch een hele uitdaging!

 

 

Annie Van Geel en Annemie Beyns slaagden met glans in de uitdaging ‘plattebandenplakken’ (niet moeilijk als vrouwen van Zevendonkse rakkers!). Ook ons EHBO-kistje en de verpleegsters kwamen van pas. We trainden niet alleen onze beenspieren maar vooral onze babbelspieren en onze lachspieren.

Maar wat toch het allerbelangrijkste was is de vriendschap die we in de hele groep mochten ervaren. Zo’n fietstocht is een ideale remedie tegen de verzuring van de maatschappij!

Dank aan

  • alle vrouwen voor de onbeschrijfelijke ervaring
  • de Zevendonkse Rakkers voor hun raad en daad
  • Leo, War en Tonnie voor het ophalen van de matrassen en de fietsen

Meer foto’s vind je op deze site