Zevendonk l??ft!

Zevendonk bruist van initiatieven: verenigingen, werkgroep, buurtwerk, wijkverenigingen… Daar zijn we bijzonder blij om.
Die verbondenheid tonen we heel uitdrukkelijk op onze parochiefeesten rond het thema ‘Zevendonk lééft’. Voor zaterdag 6 en zondag 7 oktober werkte een kerngroep i.s.m. de parochieraad een hele rijke waaier van knappe activiteiten uit. Daarmee willen ze:

  • ontmoetingskansen creëren en accent leggen op de verbondenheid binnen Zevendonk
  • geld inzamelen om ons parochiaal centrum verder te renoveren. De riolering in het centrum is net volledig gerenoveerd en binnenkort worden nieuwe tafels en stoelen aangekocht.

Fietszoektocht

Heel wat sportievelingen legden de fietstocht binnen de drie parochies al af. Tot en met 6 oktober kan je nog mee fietsen. Formulieren vind je bij de apotheek, in de Superette of bij Roger Sterckx (Tingietersstraat 20). Je betaalt 5 euro per gezin.

Muziek- en ontmoetingsavond

Op zaterdag 6 oktober is er vanaf 20 uur een muziek- en ontmoetingsavond georganiseerd in Den Donk. De covergroep Springloaded speelt heel wat nummers uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90.
Een kans om mekaar te ontmoeten, zowel jong als oud. Voorverkoop in de Klozule, de apotheek en de Superette. (kijk ook even op www.springloaded.be)

Familierestaurant

De Kapelhoeve zorgt er weer voor dat er voor een heel democratisch prijsje heel lekker kan getafeld worden in Den Donk. Een unieke kans om eens niet te moeten koken en lekker te genieten van een feestmaaltijd. Je vindt de inschrijvingskaart voor het middagrestaurant in deze buurtkrant. Kleine kinderen kunnen gratis mee!

Namiddagcafé

Het middagrestaurant loopt verder in het namiddagcafé in de voorzaal. ‘s Namiddags wordt de uitslag van de fietszoektocht en onze reuzetombola bekend gemaakt.

Tombola

Vrijwilligers komen de volgende weken bij je langs om loten aan te bieden van onze reuzetombola met prachtige prijzen.