Superette: nieuwe uitbaters

Na 6 jaar zijn Vicky en Werner toe aan een nieuwe uitdaging. Op 23 september staan zij voor de laatste keer in de winkel om je te bedienen. Vanaf donderdag 4 oktober word je voortaan geholpen door Heidi en Annick. Heidi is een hardwerkende gehuwde vrouw die ook toe was aan een nieuwe uitdaging. Haar job in de keuken van het ziekenhuis van Geel zei ze daarom vaarwel. Annick is een gehuwde vrouw met twee fantastische dochters, Febe en Karo.
Ze heeft al verschillende jaren ervaring in de voedingssector.
Na de opening lopen er een hele tijd allerlei promoties. We houden je daarvan op de hoogte! Benieuwd? Hou je brievenbus dan goed in de gaten.
Onze openingsdagen en uren: elke werkdag (uitgez. maandag) 7.30-12.30 en 13.30-18 uur. Op zaterdag van 7.30 tot 15 uur, zondag van 7.30 tot 12.30 uur.