Chironieuws

We hebben goed nieuws voor jullie!
Op 5 oktober gingen we met een deel van de leiding in de lagere school reclame maken voor onze Opendag (7 oktober). We hebben ons super geamuseerd en ook de kinderen waren dolenthousiast. Het was die zondag een succes!
Op 13 oktober gingen we met de leiding op zoek naar nieuwe kampplaatsen. Gelukkig vonden we er enkele. Zo kunnen we zeker op kamp blijven gaan!
Die avond zijn we met de hele leidingsploeg (ook de stoppende leiding) en het oudercomité gaan eten. Zo wilden we Karlien, Beek, Meeuwes, Sels, Tin, Els en Hilde nog eens extra bedanken voor wat zij voor de chiro gedaan hebben! EEN DIKKE MERCI!
Op zaterdag 20 oktober zijn we met heel de chiro naar Bobbejaanland geweest. Daar hebben we de allernieuwste attracties uitgetest. Zelfs de kleinsten lieten zich niet kennen en kropen overal in waar het mocht. Het was een dag vol dolle pret!
Op 24 november nodigen we iedereen uit op onze kaas- en wijnavond om er te genieten van ons wijnaanbod eventueel samen met een kaasschotel of een croque monsieur! Meer informatie vind je op de flyer bij deze krant.
De dag erop vieren we Christus Koning. Dan gaan we met de chiro naar een mis die ineengestoken is door de chiro. Iedereen is welkom om met ons mee te vieren! Daarna volgt nog een activiteit voor de leden…
Op 1 december komen we langs met wijn. Het bestelformulier vind je ook bij deze krant. Bestel vooraf: dat maakt het voor ons en voor jou makkelijk!