Op zoek naar mensen

Buurtwerk Zevendonk bestaat ondertussen vijf jaar. Het is één van de pakweg twintig buurtwerken in de stad. Op de laatste buurtvergadering bleek dat de meeste mensen erg tevreden zijn over de werking. En die willen we nog verbeteren. We zoeken nu mensen die actief zijn in hun straat of wijk. (bijvoorbeeld met feestjes, straatbarbeques of jubileumvieringen)

 • of om mee te vergaderen
  Tweemaandelijks, samen met andere mensen uit de buurt. Om dingen voor Zevendonk af te spreken, te organiseren, te regelen. Zo kan je ook nieuwsjes uit de andere straten doorvertellen aan mensen van je eigen straat.
  (en natuurlijk is iedereen uit Zevendonk welkom op onze vergaderingen)
  Afspraak op dinsdag 18 december om 20 uur in Den Donk

 • of om nieuws te verspreiden
  We leren je om nieuws uit je straat of wijk op de buurtsite te plaatsen. Je kan dan ook zelf foto’s of kalendergegevens op de site zetten. Zo krijgen we beter nieuws over heel Zevendonk op de site en in deze buurtkrant. Dan weten die van Kleine Reesdijk wat er op het Leiseinde gebeurt.
  Afspraak op maandag 19 november om 19 uur in [email protected], Kapelweg 58