Chironieuws

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten op de chiro. Onze kaas-en-wijnavond was een erg gezellig, de chiroviering warm en onze wijnverkoop een succes. Alvast een goeie start op het nieuwe jaar in goed in te zetten! We willen ieder van jullie dan ook een warm (chiro)jaar toewensten! Wat staat er in’t kort op ons programma?
Wel, 11 en 12 januari is ons kerstfeestje voor de leden gepland. Op 12 januari komen we jullie kerstbomen langs de straat ophalen. Vergeet hem niet buiten te leggen! ‘s Avonds kunnen jullie allen terecht voor een hapje en een drankje op onze kerstboomverbranding. Het belooft een reuze-gezellige avond te worden. Let wel op, het is deze keer aan de overkant van het pleintje op de Vlasgaren. We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen aan ons vuur! Verder kijken we ook erg uit naar onze kinderfuif en nuit gratuit op 16 februari. Een avondje dansplezier voor klein en groot. Het thema van onze kinderfuif verklappen we nog niet, maar hou de posters in het oog! Voor de Nuit Gratuit kunnen we weer rekenen op DJ Scream, die die avond opnieuw het ene 90’s nummer na het andere in de mix zal gooien. Ons 30-jarig bestaan laten we ook hier niet zomaar voorbij gaan. Trek je beste paar dancingshoes aan en kom met ons meevieren! Hopelijk tot snel op één van onze activiteiten!