KVLV fietst weer

Op donderdag 28/08/08 fietsten we met 10 dames van KVLV naar Meersel-Dreef. We fietsten ieder jaar ook al naar Scherpenheuvel dus aan bedevaarten geen gebrek. Het weer was goed: niet te koud en niet te veel wind, dus oké. Gelukkig was de Teniershoeve in Merksplas toch nog open voor een drankje want bij onze andere stopplaatsen hadden we een beetje pech: gesloten wegens verlof of sluitingsdag van de week.
In Meersel-Dreef hebben we een terrasje gedaan met een lekker hapje en een drankje en natuurlijk ook enkele kaarsen aangestoken aan de mooie grot aldaar. Het was een gezellige uitstap met vele kilometers in de benen. Daarna terug naar huis maar niet voor we nog een laatste keer onze innerlijke mens hadden versterkt aan den Bayerd (kolonie) en een heerlijke afsluiter in de Waterput in Turnhout. Volgend jaar fietsen we gegarandeerd weer en dan misschien met méér dan 10 dames. Wie weet? Meer foto’s over deze trip vind je elders op deze site.