Vrouwen Troef! en Ro(c)k KAV!

Op vrijdag 10 oktober is KAV provincie Antwerpen te gast in de Kempen en geven we de stad Turnhout in vrouwenhanden met het evenement Vrouwen Troef! en de exclusieve vrouwenfuif RO(C)K KAV! We spelen onze troeven uit als vrouwenbeweging. 10/10 voor KAV! is ons doel.

Voor deze 10 uitdagingen hebben we jullie hulp nodig. Aan de deelnemers wordt gevraagd om te komen in de kleuren van KAV, rood, oranje en/of wit. Er moeten 1010 wafels, gebakken door ons leden, uitgedeeld worden aan de deelnemers. Dus haal je bakkunsten maar boven. We verzamelen rode, witte en oranje knopen. We moeten met 500 vrouwen aanwezig zijn op het zangmoment en ’s avonds op de Ro(c)k-fuif verwachten we dat we tenminste met 500 vrouwen dansen op de unieke muziek-KAV-top.
Doe mee en schrijf in want het wordt een leuke vrouwelijke vrijdag.

Inschrijven kan via uw kernlid voor 3 oktober of via deze site