Een kalender voor activiteiten van verenigingen

De stad werkt binnenkort mee aan het UiTnetwerk: een grote vrijetijdskalender. Zo komen alle Turnhoutse activiteiten (sport, jeugd, vrije tijd, toerisme, cultuur…) die ingevoerd werden in de Cultuurdatabank op uitinturnhout.be én ook op zevendonk.be
De stad houdt binnenkort op donderdag 16 oktober een infosessie voor verenigingen. Daar leer je hoe alles werkt. Je leert er wat je moet invoeren, hoe het in zijn werk gaat, waar je gegevens verschijnen…
De infosessie is gratis en duurt ongeveer anderhalf uur. Daarna kan je ook nog vragen stellen.

Ook op zevendonk.be

Tot nu toe vind je op onze site zowel de cultuurweb-kalender als de zevendonkkalender. Met de komst van de UiTkalender kan voortaan alles in één kalender. Logischer, met minder moeite en met een groter bereik. Als je vereniging haar activiteiten op zevendonk.be wil aankondigen, volgt best iemand de infosessie van de stad!