Zevendonk samen

Vrijdag 6 maart beleefden we een unieke avond in ons parochiaal centrum ‘Den Donk’ te Zevendonk.
Alle verenigingen en werkgroepen waren enthousiast ingegaan op het initiatief om heel de gemeenschap van Zevendonk op een ontspannende wijze samen te brengen.

Twee doelstellingen werden voorop gesteld: enerzijds het gemeenschapsgevoel en de verbondenheid versterken binnen onze parochie- en leefgemeenschap van Zevendonk en anderzijds de renovatie van ons parochiaal centrum ‘Den Donk’ financieel te ondersteunen.

Alle verenigingen zetten zich zowel bij de voorbereiding als bij de realisatie van de avond in om het initiatief tot een succes te laten uitgroeien en daar zijn we bijzonder dankbaar voor en fier op!
De avond werd gestart met een fijn verzorgd kaas- en wijnbuffet afgerond met een lekker dessert naar keuze. De zaal zat goed vol en de sfeer zat er direct in.
Peekes en Boonen zorgde voor de muzikale animatie: eerst een muzikale wereldreis over de continenten heen, daarna échte samenzang met meezingers uit de tijd van toen. En wie zou getwijfeld hebben of onze mensen nog kunnen zingen… de avond was meer dan overtuigend en er werd heel enthousiast meegezongen en meegewerkt.
We zijn bijzonder dankbaar voor de inzet van velen bij de voorbereiding van deze avond en de avond zelf. We voelden dat onze parochie- en leefgemeenschap van Zevendonk ‘leeft’ en dat we écht wel iets voor mekaar betekenen. Moge deze avond een aanzet zijn om ook in de toekomst verde aan onze gemeenschapsgevoel te bouwen en te blijven werken.
‘Dank je wel’ aan alle medewerkers én aanwezigen die deze avond tot een succes hebben laten uitgroeien. Dank je wel ook aan alle sponsors en schenkers van tombolaprijzen en lekkere desserten!
en ja… Zevendonk kàn het wel degelijk samen iets realiseren!