Stef en Wouter fietsen voor Muco

‘Sport voor Muco’ is bij ons al meer dan tien jaar een begrip. Bij de laatste editie op 21 september 2008 kregen Stef Maes en Wouter Baelus, twee studenten Bachelor L.O. aan de Katholieke Hogeschool Kempen, de kriebel te pakken om een initiatief op te starten. Ze willen al fietsend 5 landen (België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Nederland)  doorkruisen in 1 week tijd. Goed voor ca. 750 km.

Ze vertrekken in Turnhout op 4 april en komen terug aan op 11 april. Stef en Wouter willen in de 5 landen mensen informeren en sensibiliseren over de ziekte en fondsen inzamelen voor de strijd tegen muco.

Steun Stef en Wouter

Omdat wij weten dat je muco een warm hart toedraagt, doen wij een warme oproep om hen per kilometer te sponsoren. Hoeveel ? Dat bepaal je zelf. Wil je een eindje meefietsen? Ook dat kan op 4 of 11 april. Laat het ons weten.

Wat met de opbrengst?

Stef en Wouter schenken de volledige opbrengst aan de Belgische MucoVereniging. Die gebruikt haar fondsen o.a. voor steun aan de families (50%), voor informatie over mucoviscidose (30%) en voor het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek naar mucoviscidose (20%).

Sponsoren kan op het rekeningnummer 733-3451544-23 (voor giften boven 30 euro ontvang je een fiscaal attest. Dat bezorgt de Belgische MucoVereniging je in het voorjaar van 2010)

Voor verdere info kan je terecht bij