Stef en Wouter op weg voor Muco

Vanmorgen in alle vroegte startten Stef en Wouter hun 750km-durende fietstocht voor muco. Je leest hun wedervaren hiernaast bij de berichtjes op de linkerkolom van deze site, of op www.zevendonkvoormuco.be of voormuco.posterous.com. Zit je op Facebook? Dan kan je ook als vriend van Zevendonk voor Muco alles volgen.

Ze vertrekken in Turnhout op 4 april en komen terug aan op 11 april. Stef en Wouter willen in de 5 landen mensen informeren en sensibiliseren over de ziekte en fondsen inzamelen voor de strijd tegen muco.

Steun Stef en Wouter

Omdat wij weten dat je muco een warm hart toedraagt, doen wij een warme oproep om hen per kilometer te sponsoren. Hoeveel ? Dat bepaal je zelf. Wil je een eindje meefietsen? Ook dat kan op 4 of 11 april. Laat het ons weten.

Wat met de opbrengst?

Stef en Wouter schenken de volledige opbrengst aan de Belgische MucoVereniging. Die gebruikt haar fondsen o.a. voor steun aan de families (50%), voor informatie over mucoviscidose (30%) en voor het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek naar mucoviscidose (20%).

Sponsoren kan op het rekeningnummer 733-3451544-23 (voor giften boven 30 euro ontvang je een fiscaal attest. Dat bezorgt de Belgische MucoVereniging je in het voorjaar van 2010)

Voor verdere info kan je terecht bij