Plannen voor straattheater 2010

Misschien herinner je je nog het straattheater dat de Warande samen met de Wollewei begin jaren ‘80 organiseerde. In 2010 plant de Warande opnieuw zo’n project: nu is het de bedoeling in woonwijken te spelen in een tent, waar ook voor en na de voorstelling nog heel wat te beleven zal zijn.
Is er iemand in Zevendonk die dat mee wil voorbereiden?
De productie is volledig in handen van de Warande. Amateurgroepen zullen komen spelen in een tent. De artistieke leiding wordt verzorgd door de Turnhoutse theatermaker Stijn Van De Wiel. De bedoeling is dat er vier weekends gespeeld wordt, vermoedelijk van half augustus tot half september. Er wordt gestart het weekend na het laatste weekend van de kermis.

Contactpersoon voor Zevendonk

We zoeken iemand die die project voor onze buurt mee wil opvolgen. Waarschijnlijk kost je dat enkele vergaderavonden. Zin? Mail ons!