Theater Stap in Zevendonk: Airshow

Theater Stap, het Turnhoutse theatergezelschap met acteurs met een mentale handicap, veroverde jaren menig hart in binnen- en buitenland. Stap speelt deze zomer thuis: het trekt Turnhoutse wijken en buurten in met een charmant, kleinschalig avondprogramma in open lucht. De kortfilm “Sterven en leven van Jan Devroey” staat centraal in deze revue. Een zelfgeschreven verhaal, een gevoelig portret van een man die de grond onder zijn voeten ziet verdwijnen terwijl hij met zijn hoofd in de wolken vertoeft.Een Elvisfan met een passie voor het vliegwezen.Een levensverhaal vol verassende omwentelingen, een verkwikkend drama.

 

Vóór de vertoning van de film wordt het publiek op gepaste wijze ontvangen en vergast op poëzie, een sketch, een choreografie, voor u bedacht door de acteurs van Theater Stap.Na de film sluit een gelegenheidscombo af met eigenzinnige bewerkingen vanElvis-liedjes.Na afloop kan je nog wat nakaarten aan de pilotenbar en… de laatste doet het licht uit.

Woensdag 1 juli aan het chirolokaal van Zevendonk. Je bent er welkom vanaf halfnegen. De show begint om 21.15 uur.Reserveren doe je bij Theater Stap 014 42 85 90 of via [email protected] 

in samenwerking met Open Doek en de stad Turnhout