De 7Donkse Rakkers: Mosselsouper

Op zaterdag 5 december organiseren de 7Donkse Rakkers hun eerste mosselsouper. Wil je dan genieten van lekkere mosselen of videe met friet, vul dan vlug het inschrijvingsformulier in en bezorg het samen met gepast geld bij één van de volgende personen. Voor de (ingeschreven) kinderen komt de Sint langs met een cadeautje voor de brave kindjes. Noteer daarom zeker hoeveel kinderen bij de Sint op bezoek gaan. De kinderen mogen hun kleurpotloden, stiften,…meebrengen om voor de Heilige Man een tekening te maken.

 Het inschrijvingsformulier kan je downloaden op de site van de 7Donkse Rakkers. Het inschrijvingsgeld en -formulier kan je dan binnenbrengen bij één van de 7Donkse Rakkers of bij: Michel Mahieu (Stwg op Tielen 112), Bart Craane (Kapelweg 80-1) of Walter Lauwers (Kwakkelstraat 218).