KAV: Laat naar je borsten kijken

Op maandag 30 november opent deze tentoonstelling in de KBC-toren in Antwerpen. Deze vrouwvriendelijke en informatieve tentoonstelling wordt mee ondersteund door KAV provincie Antwerpen en richt zich tot geïnteresseerde vrouwen, mannen en familie. De tentoonstelling brengt het belang van borstkankerscreening bij vrouwen van 50 tot en met 69 jaar op een stijlvolle manier in beeld. 
Het bijzondere aan deze tentoonstelling is het interactieve aspect: je kunt er gluren achter luikjes en snuffelen in schuiven… Je kunt er een babbeltje slaan of uitrusten op zitbankjes, terwijl je de prachtige foto’s van Lieve Blancquaert bewondert. Zeker een bezoekje waard. De toegang is gratis.
Waar: KBC-toren (Boerentoren) – Schoenmarkt 35 (gelijkvloers)
Wanneer: van 30 november tot en met 19 december – open van maandag tot vrijdage van 9.00 tot 16.30 – donderdag van 9.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 16.00 u.