Speels opvoeden:

  woensdag 28 april 2010 om 19.30 uur in kleuterschool Sint Pieter, Kapelweg 56.
Een vormingsavond in samenwerking met Sint Pietersinstituut en KAV.
Deelname is gratis, inschrijven is wel nodig om het aantal deelnemers te kennen.
Speels opvoeden helpt je om die hechte emotionele band tussen jou en je kind te creëren waarnaar je zo lang op zoek bent geweest.  Spelen, met alle uitbundigheid en het opgetogen samenzijn dat daarbij hoort, doet je oude denkpatronen verlaten en helpt je om moeilijke situaties in de opvoeding te deblokkeren.
Tijdens deze activiteit betreden we de wereld van het kind, een wereld van spelen en experimenteren.  Deze activiteit geeft je de sleutel tot de wereld van het kind.  Je hanteert zijn taal en dat schept intimiteit en vertrouwen.  Spelen schept bovendien nieuwe perspectieven op de momenten dat opvoeden even moeilijk loopt.
Deze leerrijke avond, voor alle geïnteresseerden, zal gebracht worden door de heer Ludo Daemen.